Se spune că bărbații nu sunt la fel de conștienți de felul în care arată în comparație cu femeile, dar, la fel ca femeile, majoritatea bărbaților știu cât de important este să dețină un aspect îngrijit tot timpul, în special dacă locul de muncă solicită un aspect profesional în mod constant. În cazul bărbaților, grija de sine include și o tunsoare în mod regulat. Fie că lucrăm într-un mediu în care aspectul profesional contează enorm, fie că deținem o afacere proprie sau pur și simplu cunoaștem importanța aspectului îngrijit, ne dorim să arătăm bine, iar pentru asta trebuie să vizităm cu regularitate salonul de frizerie. Cu toții știm cât de neplăcut este să avem nevoie de un serviciu de frizerie, iar frizerul să ne transmită că este ocupat. Acesta este un scenariu care are loc la ordinea zilei, mai ales în ultima perioadă, când, pe fundalul pandemiei, programările sunt mult mai stricte.

Cum poți avea un aspect proaspăt și îngrijit când frizerul este ocupat?

Pentru a face întotdeauna o impresie profesională, trebuie doar să ne bucurăm de apariția celor mai noi și eficiente servicii, cum este și serviciul de programare online la salonul de frizerie. Mero ne ajută să efectuăm rapid și simplu o programare frizerie la orice salon dorim și din orice oraș al țării. Dacă veți spune că sună prea frumos pentru a fi adevărat, de data aceasta, chiar este adevărat. Mero este un program foarte convenabil și prietenos, care ține cu timpul și cu nevoia noastră de a arăta impecabil.

Prin urmare, pe Mero vom găsi majoritatea saloanelor de frizerie și barber shop din toate orașele țării, deci nu ne rămâne decât să efectuăm o programare online. Pentru asta, este necesar să selectăm salonul dorit din orice oraș dorim, să selectăm apoi data și ora programării și să confirmăm programarea. Salonul de frizerie va primi toate detaliile programării pe care am efectuat-o, iar Mero ne va trimite o notificare pentru a ne reaminti că trebuie să ne prezentăm la salon. Serviciul acesta de programări online este foarte util, deoarece ne ajută să arătăm întotdeauna ireproșabil, ceea ce contează enorm dacă mediul de lucru solicită aspect profesional, dar totodată ne ajută să ne punem la punct aspectul și atunci când călătorim în interes profesional și dorim să ne prezentăm la acea întâlnire importantă cu un aspect plăcut.

Cât de des este necesar să efectuăm o programare la frizerie?

Dacă aveați impresia că este doar un mit, din nou, vă înșelați. Dacă vă veți prezenta periodic la frizerie, părul va deveni din ce în ce mai sănătos, mai gros și mai rezistent, dar și mai ușor de gestionat. Când vă prezentați cu regularitate la salon, veți observa că veți petrece mai puțin timp dimineața aranjându-vă părul. Pur și simplu, părul devine mai docil și mai ușor de disciplinat. De asemenea, tunsorile periodice înseamnă mai puțină deteriorare pentru păr. Poate că nu ați observat acest lucru, însă părul care este neglijat este predispus la deteriorare, cum ar fi vârfurile despicate. Cu o tunsoare obișnuită, părul este protejat de nenumărate daune, pe lângă faptul că vom arăta bine. Iar dacă vă întrebați cât de des ar trebui să efectuați o progamare la frizerie, în cazul bărbaților, tunsorile obișnuite înseamnă vizitarea salonului la fiecare două-trei săptămâni. Totuși, frecvența vizitelor la frizerie va depinde de unii factori, inclusiv grosimea părului și rata sa de creștere. Cu cât vă prezentați mai des la salon, cu atât mai ușor devine gestionarea și modelarea părului, iar de acest avantaj avem nevoie cu toții.