În general fetele, își doresc mereu să fie îngrijite și frumoase, motiv pentru care, înainte de cele mai importante evenimente, precum o zi de naștere, o petrecere privată, nuntă sau eveniment, trebuie să aleagă un salon manichiură pedichiură, pentru a obține manichiura perfectă. Manichiura, doar la prima vedere pare a fi o procedură inofensivă care îți face unghiile mai îngrijite și mai frumoase, iar starea ta de spirit crește.

Pe internet, poți găsi o mulțime de recenzii despre munca de calitatea slabă a maeștrilor de manichiură, și care a dus la consecințe neplăcute. În acest sens, este extrem de important să alegi un salon manichiură pedichiură cu deplină responsabilitate.

Cum alegi salonul manichiură pedichiură potrivit?

Fii extrem de atentă atunci când alegi un salon. Manichiura este o procedură asociată unui anumit risc pentru sănătate, deci trebuie să te asiguri că există profesioniști care respectă toate standardele necesare.

Acordă atenție decorului interior. Diverse servicii trebuie efectuate în spații separate. De exemplu, nu se poate face o manichiură, tunsoare și cosmetic facială în aceeași încăpere. Fiecare tip de procedură are propriile cerințe cu privire la dimensiunea locului de muncă. Locurile de muncă trebuie separate între ele și păstrate curate. Ventilația trebuie să funcționeze în interiorul salonului, iar iluminatul trebuie să respecte și standardele igienice. Nerespectarea acestor reguli, poate fi un semn de calitate scăzută.

Dacă îți dorești o manichiură clasică, atunci manichiurista trebuie să utilizeze instrumente sterilizate și obiecte de unică folosință, precum mănușile.

Nu ar trebui să fie niciun articol folosit pe desktop, care a servit unei cliente anterior. Dacă vezi că masa nu a fost încă curățată, atunci așteaptă până când manichiurista termină procedurile pregătitoare.

Salonul de manichiură pedichiură trebuie să aibă certificate pentru mijloacele și echipamentele utilizate.

Manichiura nu este o procedură în care ar trebui să înduri senzații dureroase, iar dacă vezi că manichiurista îți strică unghiile și pielea, atunci este mai bine să întrerupi procesul decât să regreți rezultatul mai târziu.

Înainte de a te așeza pe scaunul manichiuristei, întreabă în prealabil, cât va costa procedura care te interesează. De exemplu, o manichiură combinată sau hardware este mai scumpă decât una clasică. Proiectarea unghiilor se face, de asemenea, contra unei taxe suplimentare, la fel ca și îndepărtarea gelului existent de pe unghii.

Semne ale unui bun salon pentru manichiură

Cum să recunoști un salon pentru manichiură bun? La salonul de manichiură Antica Studio, manichiurista are abilitatea de a găsi o abordare pentru fiecare clientă în mod personal. Locul de muncă este îngrijit și igienizat, precum și instrumente profesionale bine igienizate. De asemenea, salonul de manichiură Antica Studio are un site unde există o descriere a serviciilor, materialelor pe care le utilizează, contacte etc.

Pentru majoritatea femeilor active, un salon de manichiură pedichiură este mai mult decât un simplu loc de îngrijire a unghiilor sau a pielii. Acesta este adesea singurul loc în care se poate relaxa cu adevărat, și pentru o vreme, uită de grijile sale de zi cu zi. Prin urmare, chiar dacă vii doar pentru cincisprezece minute, trebuie să fii sigură că acesta este locul în care vei primi servicii cu adevărat profesionale.