Fiecare apartament are propria energie, care este compusă în mare parte din mesajele gospodăriei, starea de spirit, gândurile și acțiunile sale. Orice flux negativ de energie slăbește aura fiecărui membru al familiei și a întregii camere în ansamblu, astfel încât, toată lumea are nevoie de plante de apartament pentru a îmbunătăți biocâmpul.

Planta este întotdeauna unică, așa că înainte de a comanda flori online București, asigură-te de beneficiile lor bioenergetice. De exemplu, există opinia că toate plantele roșii fac o persoană fericită, iar albastre – calmă și blândă. Florile albe adaugă energie proaspătă și curată în cameră, în timp ce florile galbene, precum și cele portocalii, elimină depresia.

Teoria armoniei Feng Shui

Feng Shui este o teorie a armoniei, veche de o mie de ani din China, care este utilizată în amenajarea spațiilor de locuit și de lucru. Adesea este inclusă învățătura despre yin și yang. Scopul este de a armoniza oamenii cu mediul lor. Designul special al florilor, asigură bunăstarea, sănătatea și echilibrul. Chi, energia pozitivă, ar trebui să poată curge nestingherit în apartament și să fie direcționat în mod avantajos. În acest fel, propria energie a vieții este, de asemenea, crescută. Plantele au un efect puternic asupra armoniei și fluxului de energie în viață. În plus, acestea au o mare importanță pentru sănătatea fizică și mentală. Oricine a decis serios să îmbunătățească aura propriei case și să-și consolideze biocâmpul personal ar trebui, de asemenea, să privească mai atent florile.

În Feng Shui, florile tăiate sunt, în general, considerate a fi și ele benefice. Dacă decizi să utilizezi buchete de flori, cutii cu flori, trandafiri criogenați etc. trebuie să creezi un echilibru cu ele. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegi materialul potrivit și o culoare. Culorile Yin sunt tonuri reci precum albastru, argintiu, gri și alb, dar și toate culorile pastelate. Culorile Yang sunt tonuri vii, cum ar fi roșu, portocaliu, galben sau verde. Formele rotunde arată mai armonios decât cele unghiulare. Poți utiliza cutii cu trandafiri roșii, spre exemplu sau un trandafir criogenat sub cupolă. De asemenea, vaza în albastru sau negru promovează elementul de apă. O vază de lemn promovează elementul de lemn. Pentru elementul de foc, utilizează cutii cu buchete de flori sau aranjamente florale.

Intră în contact cu aura unei ființe vii

Dacă o persoană dintr-un apartament are în mod constant flori în casă, intră în contact cu aura unei ființe vii. Acest lucru trebuie întotdeauna luat în considerare și trebuie verificată în prealabil, corespondența energetică dintre floare și proprietarul acestuia. Este necesar să alegi vegetația casei pe baza utilității sale pentru un anumit spațiu. Dar această funcție nu este cea mai importantă. Este foarte important ca plantele perene să umple casa cu energie pozitivă, ceea ce are un efect pozitiv asupra bunăstării emoționale și fizice a tuturor locuitorilor casei. Cu ajutorul trandafirilor, oamenii își pot atrage energiile pozitive asupra lor. Pentru oamenii – „vampiri”, dimpotrivă, aceste flori nu sunt de dorit să le aibă în apartamentul lor, deoarece le pot provoca frică și iritabilitate. Trandafirii nu se înțeleg bine cu pisicile, dar câinii pot admira aceste flori frumoase. Alegând o plantă pentru apartamentul tău, trebuie să te documentezi cu atenție și să vezi care este puterea acesteia.