Tocmai ți-ai luat telefonul preferat și cauți cele mai bune soluții pentru protejarea lui? Vrei să știi mereu că ești în siguranță și că investiția ta va rezista foarte bine, până decizi să o schimbi cu un model mai nou? Există mai multe modele de huse pe care le poți alege pentru mobilul tău. Desigur pentru o potrivire perfectă într design și utilitate husa trebuie să fie gândită special pentru modelului tău de telefon.

Husa de telefon de tip carte

Aceste huse de telefon sunt realizate de cele mai multe ori din piele sintetică, din piele naturală sau din alte materiale textile. Husele tip carte au două coperte care au rolul de a acoperi spatele telefonului și fața acestuia. Aceste huse sunt foarte elegante deoarece textura materialului este speciala iar în cazul în care vrei ceva mai complex, poți opta pentru o husă care are și spații special dedicate cărților de credit, cărților de vizită și altor documente de dimensiuni mici.

Huse de telefon bumper

Modelul de husă de telefon bumper este realizat de cele mai multe ori din silicon, dar este întâlnit și cel din plastic moale. Aceste huse sunt utilizate de obicei pentru a oferi protecție în spatele telefonului și pe zonele din margine. Singurul lor dezavantaj este ca nu oferă suficientă protecție pentru momentul în care telefonul cade de la mari înălțimi, dar pot fi utile pentru uz zilnic. Unele dintre ele au bumperi și pe partea din față astfel încât ecranul să nu se lovească de suprafețe dure. De asemenea acestea pot fi găsite pentru orice model de telefon, fiind foarte folosite.

Huse pentru telefon anti-șoc

Persoanele care lucrează în medii dure, care practică mult sport sau care lucrează cu substanțe puternice, pot opta pentru astfel de huse. Ele sunt unele dintre cele mai rezistente produse existente în prezent pe piață. În general, toate aceste modele de huse sunt realizate din materiale variate și combină rezistența policarbonatului cu puterea de rezistență bună a siliconului, astfel încât șocurile să fie mai ușor absorbite.

Huse de protecție tip capac

Husele de tip capac de protecție sunt făcute de cele mai multe ori din plastic, dar pot fi confecționate și din materiale care sunt extrem de rezistente și care acoperă în general spatele de la telefonul mobil. Acestea sunt extrem de ușor de personalizat și prin urmare sunt alese de obicei de către persoanele care vor să dea un plus de originalitate dispozitivului mobil pe care îl utilizează. Recomandarea este ca aceste huse să fie combinate cu folii de protecție a ecranului. De exemplu pentru modelul Huawei P40 Pro Plus se găsesc nenumărate huse din care poți alege varianta pe care o dorești.

Huse cu baterii externe incluse

Pentru persoanele care folosesc intens telefonul, aceste huse reprezintă cea mai bună idee. Un astfel de model de husă vine cu mai multe avantaje la pachet și este tot mai des căutat. Husa are practic un acumulator extern inclus, deci atunci când rămâi fără baterie nu trebuie să cauți imediat o priză pentru că vei avea bateria de rezerva, ceea ce va duce la dublarea duratei de utilizare a mobilului tău.

În funcție de modul în care utilizezi telefonul poți alege cele mai bune huse pentru telefon care să ți se potrivească, identificând modelul de husă din lista de mai sus.