Cu siguranţă că îţi doreşti dinţii perfect aliniaţi şi un zâmbet impecabil. Pentru a obţine aceste rezultate, poţi apela la procedurile ce implică purtarea aparatelor dentare. Un aparat poate avea un efect neaşteptat de plăcut pentru stima ta de sine, pentru încrederea ta din momentul în care zâmbeşti. O să te bucuri de rezultate frumoase şi o să poţi să ai libertate în exprimare, de fiecare dată.

Clinica DentoCare îţi oferă specialişti în sfera ortodonţiei, pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii pentru tine. Vei afla aici ce tipuri de aparate dentare poţi folosi şi care sunt costurile, în urma unui plan de tratament realizat. Iată care sunt cele mai importante 5 aspecte legate de avantajele de a purta aparat dentar, pe care trebuie să le cunoşti:

Aparatul dentar te ajută să ai o muşcătură corectă

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le poţi avea, este chiar modul în care ai ocluzia. Astfel, muşcătura ta o să fie analizată conform dosarului ortodontic şi o să fie găsite soluţii pentru îmbunătăţirea acestui aspect. O să te poţi bucura de dinţi impecabili şi de o mai bună sănătate. O să poţi mesteca alimentele într-un mod corect. Tensiunile din mandibulă vor dispărea şi o să ai un confort ridicat.

Aparatul dentar îţi oferă posibilitatea de a avea dinţii perfect aliniaţi

Dinţii tăi pot să arate perfect dacă alegi să porţi aparat dentar pentru perioada în care ai nevoie. Medicul tău o să te informeze în legătură cu timpul în care îl vei folosi. De asemenea, în planul de tratament o să ai o strategie de lucru şi o să cunoşti toate detaliile necesare. O să poţi întreba medicul orice doreşti, pentru a cunoaşte planul pe termne lung.

Poţi purta aparat dentar la orice vârstă, conform indicaţiilor medicului tău

Medicul tău dentist îţi poate propune folosirea aparatului dentar, indiferent de vârstă. Poţi să utilizezi acest tip de tratament ortodontic şi vei obţine zâmbetul de invidiat la care visezi. O să poţi să râzi cu încredere şi o să te bucuri de o încredere crescută. Dantura aliniată şi modul în care arată dinţii tăi, pot să fie indicatori pentru felul în care te simţi. De aceea purtarea aparatului dentar poate avea efecte benefice pentru tine.

Aparatul dentar este simplu de purtat şi de montat

Aparatul dentar se montează rapid, conform planului de tratament şi direcţiei de lucru a medicului ortodont. Specialistul o să aibă grijă să ai cele mai bune soluţii pentru cazul tău. Vei avea confort în timpul în care îl vei folosi, iar rezultatele obţinute te vor bucura pentru întreaga viaţă.

Aparatul dentar are un cost care se poate încadra în bugetul tău

Este important să te încadrezi în bugetul de care dispui. De aceea medicul tău o să ia în calcul toate informaţiile pe care i le dai şi o să găsească soluţii potrivite pentru tine şi pentru situaţia ta. Poţi descoperi informaţii legate de tarife, în secţiunea „Preţuri” din cadrul site-ului clinicii DentoCare.