Atunci când vorbim despre videochat mulți dintre noi au încă păreri preconcepute despre această activitate. În mod ironic, studiourile de videochat au succes și vor avea în continuare pentru că munca prestată de angajate este una plăcută și ușoară, fără conotațiile care îi sunt atribuite de obicei.

 

Mai mult decât atât, activitatea este legală la un studio de videochat in Bucuresti, taxele și impozitele către stat sunt plătite la timp, iar modelele dispun de carte de muncă și salarii mult peste media din economie. Și atunci de ce să nu încerci și tu să mergi la un interviu de angajare și să vezi ce oferte îți face angajatorul? Vei rămâne surprinsă.

 

Stabilitate financiară și bonusuri substanțiale

 

Echipa de la Studioul Prime este hotărâtă să te susțină în atingerea independenței tale financiare printr-un salariu de 15.000 lei în primele 3 luni (5.000 pe lună) pentru a-ți garanta o stabilitate financiară. În plus, vei primi și niște bonusuri substanțiale chiar din prima lună de angajare și anume un bonus de 500$.

 

Dacă mai știi o prietenă care dorește să se angajeze ca model de videochat, poți să o aduci și pe ea și câștigi 200$ după prima luna de colaborare.

 

Sună tentant, dar este și real. De ce să nu îți dai șansa, de asemenea, de a câștiga și un city break într-o țară străină dacă activezi mai multe ore în online?

 

Concret, care sunt câștigurile unui model în primele trei luni?

 

O să te mire dar acestea sunt destul de substanțiale. Oricum, echipa este alături de tine cu tot ce ai nevoie, inclusiv cu susținere pe parte psihologică, deoarece dorește să te simți ca făcând parte dintr-o mare familie.

 

Concret, vei primi un salariu fix iar în primele 3 luni vei primi și următoarele comisioane:

 

  • Comision – 90% în prima lună, 80% în luna a doua și 70% în luna a treia.
  • Salariu minim garantat de 15000 RON în primele 3 luni dacă se lucrează 6 zile consecutive pe săptămână, minim 7 ore pe zi / 84 de ore pe o perioada de 2 săptămâni.
  • Salariu minim garantat de 12000 RON în primele 3 luni dacă se lucrează 5 zile consecutive pe săptămână, minim 7 ore pe zi / 70 de ore pe o perioada de 2 săptămâni.

 

Dacă comisionul depășește aceste sume, vei primi suma cuvenită din comision. După primele 3 luni de la angajare, vei primi un procent de bază de 50% și, pe lângă acesta, ai șansa unor câștiguri suplimentare.

 

Nu este necesară experiența anterioară, deși este binevenită

 

Pentru a deveni model de videochat nu este necesară experiența anterioară pentru că Prime Studios își va iniția angajatele în noul job fără costuri suplimentare. Mai mult, le va oferi și cursuri gratuite de limbă engleză, deoarece comunicarea se va face exclusiv în această limbă.

 

Aceste avantaje și faptul că Prime Studios va oferi angajaților săi și un cadru de muncă sigur, cu aparatură performantă, dar și posibilitatea alegerii unui program de lucru, fac ca această ofertă să fie deosebit de atrăgătoare.

 

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial.

 

Adresa: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)