Coșurile cadou pot exprima mesaje puternice, dacă sunt alese corespunzător și dacă sunt dăruite în situațiile potrivite.

Obicei împrumutat din țările mai dezvoltate, companiile românești oferă coșuri gourmet cadou către angajați, parteneri, furnizori sau clienților fideli. Dincolo de acest context, pachetele cu produse alimentare sunt cadouri versatile, ideale pentru numeroase alte ocazii.

Ocazii în care cutiile și coșurile gourmet sunt cadoul inspirat pentru cineva drag

Cu siguranță ți s-a întâmplat cel puțin o dată să fii contra cronometru în goana după cadouri sau în pană de inspirație. De asemenea, poate ai vrut să eviți aglomerația din magazine din preajma sărbătorilor dar nici din ofertele online nu știai ce cadou potrivit să alegi. Clasicele cutii și coșuri cadou de sărbători sunt printre cele mai îndrăgite și versatile daruri de pe piață la ora actuală. Când și de ce merită să te orientezi către astfel de alternative?

Cadouri pentru zile de naștere

În acest context, coșul gourmet merge la sigur, în special dacă nu ai apucat să cunoști sărbătoritul suficient de bine încât să îi știi gusturile. Decât un cadou banal, mai bine o cutie cu bunătăți. Până la urmă, cine nu ar putea fi mulțumit de un coș cu fructe, cu ouă de ciocolată, sau cu o băutură de calitate și mici gustări cu care să se potrivească?

Cadouri de familie

Fie că vorbim despre nași, fini, unchi, sau familii cu copii, o lădiță cu fructe exotice ar putea fi primul cadou de acest gen din anul acela. Dacă vrei să îți impresionezi mătușa, atunci optează pentru un coșuleț complet cu bomboane de ciocolată, o băutură alcoolică fină și de ce nu, care să conțină un trandafir criogenat. Bunicii sigur se vor entuziasma la vederea unei lădițe plină de fructe proaspete, ori cu borcănele de miere și flori. Special pentru domni există variantele ideale cu sortimente de băuturi alcoolice din game diversificate, alături de mici gustări, precum alune, fistic și aperitive care vor încânta papilele gustative.

Cadouri pentru părinți

Când i-ai oferit mamei tale ultima dată un buchet de flori? Ai șansa să o faci acum, nu doar de Crăciun. Comandă de la magazine online de specialitate o lădiță cu flori frumoase și macarons delicioase. Sau alege o cutie cu vin spumant, macarons și bomboane învelite în ciocolată de care părinții să se bucure alături de copii.

Cadouri de Paște sau de Crăciun

Coșurile cu cadouri de Crăciun sau Paște conțin dulciuri și băuturi alcoolice tradiționale, care sunt bine venite la masa festivă din orice familie.

Cadouri de felicitare, mulțumire sau recunoștință

Cineva din familie se bucură de o reușită în familie sau pe plan profesional? Un prieten apropiat ți-a fost de ajutor când te-a recomandat pentru noul job? Vecina aia atât de drăguță s-a îngrijit de animăluțul tău cât timp tu ai fost în concediu?

Există atât de multe căi prin care să îți manifești recunoștința și mulțumirea față de oamenii care te-au ajutat, chiar fără să apelezi la vorbe!

Cadouri de încurajare

Există situații în viață, când atențiile pot valora mult mai mult decât o fac de Crăciun. Ai pe cineva drag care suferă pentru afecțiuni de sănătate? Sau care urmează să treacă printr-o intervenție medicală, ori a depășit cu succes un tratament? Un coș plin cu fructe gustoase, dulciuri premium și cu un buchețel frumos de flori, transmite doar mesaje de optimism.